Van operatieassistent tot Bakker!

Sean Fonseca & Suri Gonesh – Foto: Kelly Bennis

FoGo bakehouse, onze droom is werkelijkheid geworden.
Wij zijn Sean FOnseca en Suri GOnesh en dit is ons verhaal:

Tijdens onze huwelijksreis in Merida, Venezuela, ontdekten wij onze passie. Na een bezoekje aan een plaatselijke bakkerij, raakte Sean al snel verliefd op alles wat met brood te maken had. Suri was vanaf haar kinderjaren al druk bezig met het bakken van taarten met haar moeder die toentertijd een patisserie/bakkers opleiding volgde.

Terug op Curaçao begon het avontuur als jong pasgetrouwd koppel. Ondanks de grote passie gingen beiden aan de slag als operatieassistent. Twee prachtige kinderen maakten het jonge gezin tot een geheel. 

De passie voor het broodbakken en patisserie is nooit gedoofd. Na zich 25 jaar als OK assistent te hebben ingezet, bevonden zij zich op een kruispunt: doorgaan op de gebaande ‘veilige’ route of toegeven aan hun passie en een nieuw avontuur aangaan?

Vol overtuiging koos het gehele gezin voor het nieuwe avontuur. De afgelopen 5 jaar waren jaren van voorbereiding en planning en geloof om hun lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Vandaag is de eerste stap gezet, en bakken de ovens van FOGO Bakehouse brood en patisserie vol passie en liefde!